Vinter i Trøndelag

Opplev lokale aktiviteter, spennende vinteropplevelser og gleded deg til en vinter hvor du utforsker Trøndelag fra nye sider. Planlegg din trønderske vinter med våre nøkkeltips her!

7

Foto: Explore Trøndelag / Marius Rua

Ski-VM 2025

Ski-VM 2025

Opplev magien i Trøndelag og spenningen med Ski-VM 2025! Vi gleder oss til å se deg i Granåsen!

les mer
Isbading i Trøndelag

Isbading i Trøndelag

Tør du å utforske en vinteropplevelse utenom det vanlige? Uavhengig om du foretrekker komforten av en varm badstue eller om du drar med deg øksa for å hogge hull i isen.

les mer
Skisenter i Trøndelag

Skisenter i Trøndelag

Trøndelags skisentre yrer av liv i vintersesongen. Her får du en oversikt over skisentre i Trøndelag du kan besøke i vinter.

les mer

Fem vinteropplevelser

Snøscootersafari på Røros

Utforsk snøkledde landskap på Røros med en spennende snøscootersafari. Guidede turer tar deg gjennom den snødekte naturen på Røros og gir deg en smak av action i vinter.

Isfiske på Selbusjøen

Prøv lykken med isfiske på Selbusjøen. Trøndelags islagte innsjøer er optimal for fiskeentusiaster. Sett opp en varm campplass, borr et hull i isen, og nyt mens du venter på at fisken skal bite. PS. Du må kanskje være litt tålmodig.

Norway Husky Adventure

En flott måte å se mer av Trøndelag på, for deg som liker fart og spenning. Tenk deg, du får både se mer av Trøndelags natur og møte søte hunder, det kan jo nesten ikke bli bedre!

Nordlyssafari i Namdalen

Med lite lysforurensning gir de mørke vinterkveldene deg en god sjanse til å oppleve det spektakulære nordlyset. Ta på deg varme klær, det kan hende du må vente litt på magien!

Vinterpadling på Nidelven

For de som søker en unik vinteropplevelse, kan du prøve vinterpadling på Nidelven. Kle deg godt og opplev byen fra vannet mens du nyter den friske vinterluften.

Her kan du oppleve kunst i vinter!

Her er en liste med fem familievennlige skiturer

Skal du på tur med familien i vinter? We got you!

Her finner du noen av våre utvalgte turer for familien. Noen er mer krevende enn andre, men vi har troa på at dere klarer det. Vi skal hvertfall på tur i vinter og håper tipsene våre kan inspirere noen av dere til å ta turen ut. 

Bymarka (Trondheim)  Et nettverk av stier og løyper, perfekt for korte turer eller lengre eventyr, avhengig av familienes preferanser. Her kan du spenne på deg skia eller gå til fots

Femunden (Engerdal) For de som søker en lengre utfordring, tilbyr Femundsmarka fantastiske vinterturer, inkludert isfiske.

Sissihøa (Oppdal) Et flott sted for familier å nyte vinterlandskapet med enkel tilgang og fantastisk utsikt.

Håmmålsfjellet (Orkdal) En rolig tur med panoramautsikt over Orkdalsfjorden, passende for familier med eldre barn.

Torsbustaden – Skjøtingstua (Levanger)En herlig skitur med variert terreng og flott natur. Passer godt for familier som ønsker en utfordrende, men tilgjengelig vinteropplevelse.

    Finn flere opplevelser i Trøndelag her

    7

    Til forsiden

    Ta toget i vinter!