© Amund Janssen

Onkel Pudder, Vangslia

Onkel Pudder ligger midt i bakken, få skritt fra parkering, billettsalg og stolheis i Vangslia Skisenter i Oppdal. Onkel Pudder er Oppdal største servicesenter med skiutleie, skishop, skiservice og restaurant. Skiutleien ligger i 1. etg. hvor vi leier ut alle typer skiutstyr for barn og voksen enten du er nybegynner eller ekspert. I tillegg til alpinski har vi topptur/rando, telemark, snowboard, snowblades, langrenn, pulker, truger, barneseler mm. Du kan bl.a. leie utstyr for carving, freeride, pudder, jibbing og racing, alt spesielt tilpasset deg for at du skal ha en best mulig opplevelse på fjellet.

Onkel Pudder har Midt-Norges beste og mest avanserte skiverksted. Gjennom 35 år har vi tilegnet oss spisskompetanse innen service og reparasjon av ski og snowboard. Dette er et fag som vi er stolte av å kunne tilby våre kunder.
Kjøreegenskapene til dagens ski- og brettutstyr krever blant annet at sålens struktur, kantenes vinkler og finish, bindingenes plassering og støvlenes passform er tilpasset deg og ditt bruksområde.

Riktig tilpassede støvler er minst like viktig som gode ski eller brett. Onkel Pudder hjelper deg med alle typer støvelproblem. Vi blokker, freser, tilpasser såler og stiller inn dine støvler (Bootfitting). Med vår beliggenhet midt i bakken kan du teste dine spesialtilpassede støvler med en gang!

 

Vår investering i teknologi sikrer deg gode opplevelser.

Steinslip og planslip

Alle typer strukturer

Kantslip/henging av kant med disc finish

Reparasjoner av såle/belegg (stansing, fylling av sår mm)

Voksing og polering

Støveltilpassing (blokking, fresing, justering mm)

Tilpassing av innersåler

Montering av bindinger