© Foto: Sigbjørn Frengen

Kano og kajakkutleie

I Oppdal har vi mange store fjellvann som passer godt for padling. Kanoene og kajakkene er stasjonert ved det kjente Gjevilvatnet, en naturskjønn seterdal i Trollheimen, med den innbydende og kritthvite sandstranda Rauøra som lokker til en hyggelig rastepause. Vi tilbyr kanoer av høy kvalitet. Båtene vi leier ut er meget stabile og lettpadlet, og egner seg derfor godt til aktiviteter som familieturer, fisketurer og utflukter. Kanoene passer for opp til 2 personer. Kajakkene er enmanns. Alle på vannet må bruke vest. Vester og årer er inkludert i leien og må hentes på vårt kontor. 

Betingelser og sikkerhet
Når du leier kano, er det du selv som har ansvaret for utstyr og sikkerhet. Vi forventer å få tilbake utstyret i samme stand som ved avhenting. Vi forventer også at du som leietaker har de nødvendige ferdigheter for å benytte utstyret. 

Bekledning/utstyr 
Savannah as/Oppdal Safari leier ut kanoer og kajakker av høy kvalitet. Båtene vi leier ut er meget stabile og relativt lettpadlet. 

Oppmøte 
O. Skasliens vei 1, 7340 Oppdal

Passer for 
De egner seg derfor godt til aktiviteter som familieturer, fisketurer og utflukter. Kanoene passer for 1-2 personer, og kajakkene er enmannskajakker. 

Sesong 
Juni-september

Varighet 
Dagsleie

  • Utleie
    • båtutleie
    • kajakk