BUA Oppdal

Skulle ha prøvd kajak, med mulighet for overnatting i lavo… Eller sykler til dagstur for en familie på 5, helst en sykkelvogn til minsten, og en tursekk med stormkjøkken på ryggen? Jepp, på BUA låner du alt dette. GRATIS.

Det kan være krevende å pakke bilen full av utstyr til en aktiv ferie. For ikke å snakke om å ta togen med masse stæsj. Dyrt er det også.

Men hva om du kan legge inn en bestilling på alt du trenger for noen aktive dager på fjellet? Akkurat som å låne seg ei bok på biblioteket. Så enkelt. 

Utstyret vi har på BUA er nytt eller max 5 år gammelt. Det meste er sponset av Oppdals sportsbutikker. Sjekk nettsiden vår for å se vårt utvalg.

TIPS: Det finnes 130 utstyrssentraler i Norge. Det betyr at du kan pakke kun en liten sekk, og med god planlegging få verdens mest aktive ferie. 

 

ÅPNINGSTIDER
Se informasjon om åpningstid i BUA Oppdal på www.bua.io

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør vi ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv.