Unik overnatting i Trøndelag

«Hi & Love» er et samarbeidsprosjekt mellom fem landlige hoteller i Trøndelag som tilbyr lokale smaker fra kyst og fjell. En rundreise hvor du kan oppleve fantastiske naturopplevelser og variert arkitektur. Alle har en lidenskap og et engasjement for sine gjester og det gode vertskap. Alle hotellene har lokasjon med særpreg.  Her ligger alt til rette for en – eller flere – unike overnattinger!

7

Stokkøya/ Foto: Sverre Hjørnevik

Trøndelag kan med rette kalles en matregion, med et stort antall av både lokale matprodusenter og restauranter av høy kvalitet. Mat blir stadig en viktigere del av reiseopplevelsen, og disse fem hotellene tar matopplevelsen på alvor! Uansett hvor du bor vil du bli møtt av lokale og ferske råvarer, tradisjonskost med egen og moderne vri, samt en varm og unik atmosfære.

Ikke gå glipp av Bortistus bassturøkte lam, blåskjellene til Stokkøya, bacalao hos Kuringen, reinsdyr hos Vauldal og de lokale smaksskattene hos Øyna!

Tenk hvor eksotisk Trøndelag faktisk er, med høyfjell og vill kyst, seterdrift og designhotell, og ikke minst alle de fantastiske råvarene og smakene du kan oppleve. Dette er en litt for godt bevart hemmelighet, også for trønderne selv.”
— Ellen Thorvaldsen, daglig leder, Kuringen Bryggehotell