Sommer i Trøndelag

Nyt en avslappende sommerferie med idylliske natur, perler langs kysten, god mat og herlige utendørsaktiviteter – Vi hjelper deg å planlegge sommerferien i Trøndelag!

7

Foto: marius rua

Unike overnattinger i Trøndelag

Unike overnattinger i Trøndelag

Opplev Trøndelag på sitt beste gjennom unike steder å overnatte. Her finner du sjarmerende tretopphytter, domer, naust og unike og historiske hotell. Her finner du garantert noe som frister.

les mer
Coolcation-reise til Trøndelag

Coolcation-reise til Trøndelag

Dersom du er lei av hetebølger, overprisede turistattraksjoner og timesvis med køståing vil du sette pris på en ny trend i reiselivet, nemlig «coolcation». Ordet betyr enkelt og greit ferie i kjøligere områder.

les mer
Se verden med nye øyne i Trøndelag

Se verden med nye øyne i Trøndelag

Trøndelag vokser som kulturarena, med en kunstnerisk kvalitet, bredde og formidling i rivende utvikling. I våre gallerier og museer står opplevelsene i kø for den kunstinteresserte!

les mer
Jentetur med et snev av luksus

Jentetur med et snev av luksus

Trondheim er det perfekte reisemålet for deg som vil ha i pose og sekk. Med Britannia Hotel som base, et utall kunstgallerier, mange shoppingmuligheter og avslappende spa, er det mye å glede seg over.

les mer
På ferie med hund i Trøndelag

På ferie med hund i Trøndelag

Trøndelag er som skapt for å utforskes med hund. Avstandene er korte, naturen er alltid tett på og temperaturen egner seg godt til pels. Fra fjord til fjell og byliv – her er våre beste tips til din firbeinte venn og deg.

les mer
Tolv historiske overnattingssteder

Tolv historiske overnattingssteder

Tolv historiske overnattingssteder Utforsk den unike sjarmen til historiske overnattingssteder, hvor du kan oppleve en autentisk reise tilbake i tid samtidig som du nyter moderne komfort. Fra...

les mer
En samisk matreise

En samisk matreise

Visste du at de samiske årstidene er knyttet tett opp mot reinens vandring gjennom året? Resultatet er åtte ulike årstider, og på Saemien Sijte i Snåsa kan du få en smakebit av dem alle.

les mer
Badeplasser i Trøndelag

Badeplasser i Trøndelag

Det finnes mange flotte badeplasser i Trøndelag, både i ferskvann og saltvann. Her får du tips om noen av de beste badeplassene i Trøndelag.

les mer

Ni kule steder å fri i trøndelag

Brudesløret i Meråker – En vakker foss i med et romantisk navn og flott natur, som gir en flott kulisse for en frierferd

Leka – En vakker øy i Trøndelag med flott natur og vakre omgivelser som kan gi en romantisk setting for å fri til kjæresten. Gå ned på kne i solnedgangen kan ikke bli annet enn vellykket.

Sula – En øy med vakre omgivelser og flott utsikt som kan være et unikt og romantisk sted å fri til kjæresten.

Viewpoint Snøhetta i Dovrefjell –  som gir en fantastisk utsikt over fjellene i Dovrefjell, og kan være et romantisk sted for det store spørsmålet.

Mausund – En idyllisk øy med en koselig atmosfære og flott natur, som kan være et unikt og romantisk sted å fri.

Trones Eye – En unik og romantisk overnatting i en dome under stjernene, som kan bli en svært spesiell opplevelse.

Opplev Auna – En gård med søte og koselige alpakkaer, som kan være et sjarmerende og romantisk sted å fri til kjæresten.

Graffiti på Ila i Trondheim – Et urbant og kult sted å fri til kjæresten, med flott graffiti og en avslappet atmosfære.

En romantisk båttur på Trondheimsfjorden – En klassisk og romantisk måte å fri til kjæresten, med flott utsikt og en avslappet atmosfære på båten.

Ta en tur langs Trøndelagskysten

Finn flere opplevelser i Trøndelag her

7