Samvirkelaget

Samvirkelaget er kjøpesentrets Domus sin egen kafé. Her byr de på enkle retter, salater, delikatesse-disk, kaffegodt, lekerom og trivelig miljø med nydelig utsikt.

Det har alltid vært en kafé tilknyttet kjøpesenteret. I 2020 ble de nye lokalene til Samvirket åpnet. Samvirket peker tilbake på fellesskapet som Domus sin hundre-årshistorie er en del av. I dag er det også et samlingspunkt. Men med god mat som trekkplaster. Åpent kjøkken inn til kokkene og blid betjening gjør at det er fortsatt felleskapsfølelse på Samvirkelaget.

Med lekerom og ammerom ved siden av er dette også et populært treffsted for foreldre med vogn og små krabater som trenger å løpe litt rundt.  

Da kafeen åpnet dørene til helt nye lokaler tok de også i bruk sitt nye navn: – Et samvirkelag er en åpen sammenslutning av forbrukere som har til formål å bedre sine medlemmers økonomiske og sosiale kår ved at de som forbrukere også omsetter varene og eventuelt også produserer dem. Ordet brukes også om forbrukerbevegelsens utsalg.