© Ansnes Brygger

Ansnes Brygger

Ansnes Brygger er en av Norges største sjømat-restauranter, og her er det alltid ferske skalldyr, fisk og sjømat.

Unike matopplevelser

Hos Ansnes Brygger på Hitra får du unike matopplevelser. Restauranten er åpen hver dag i sommersesongen, mens resten av året er det åpent i helger, skoleferier og på bestilling.

På á la carte-menyen får du alt fra enkle lunsjretter til delikate hovedretter som varier etter sesongens tilgjengelighet. Her er det alltid fisk eller sjømat på menyen – Ansnes Brygger er en av Norges største sjømat-restauranter når det gjelder ferske skalldyr.

“Sjømatkassen” har blitt viden kjent og er en bestselger på sommeren der man nyter sesongens sjømat med brød og sauser, servert i en delikat sharing-kasse.

Det tilbys også delikate buffeter der de mest populære er sushi-buffet, tapas-buffet og sjømat-buffet. Et av de mest spektakulære tilbudene er “Havets festbord” der maten dekkes opp rett på bordet. I tillegg til reker, krabbe, sjøkreps og deilig tilbehør kan du også velge å få servert 5–9 retter underveis i måltidet.

Overnatting

Hos Ansnes Brygger sover du godt i sjøluft. Her kan du leie lyse og trivelige leiligheter rett ved sjøkanten. Totalt 31 sengeplasser fordelt på 8 leiligheter. Alle leilighetene har egen inngang, og består av eget bad med dusj/WC, fullt utstyrt kjøkkenkrok, og stue med sofagruppe og tv.