© Almo Hjort

Almo Hjort

Almo Hjort i Snåsa driver med produksjon av Norsk Kronhjort og tilbyr produkter fra dem. De selger nydelige stykningsdeler og videreforedlet hjort i ulike varianter.

Hjortekasser for bestilling
Almo Hjort tilbyr hjortekasser som du kan kjøpe. De inneholder et assortert utvalg av stykningsdeler, profesjonelt nedskåret og delikat pakket og merket i fine pakninger. Kassene består av ca 5kg stykningsdeler, 3kg skav og 2kg kvernet hjortekjøtt. Dette er nydelig kjøtt som passer perfekt til små og store anledninger.

Hjortekjøtt har en rund og mild smak, og behandlet på rette måten er kjøttet mørt og saftig. Dette er et av våre mest anvendelige kjøttyper og er velegnet til både steking i panne og ovn, grilling, i wok, samt i gryter, karbonader og pateer. Hjortekjøttet kan være en nytelse både røkt og gravet, og er velegnet i spekepølser og til annen speking og tørking.

Om Almo Hjort
Lars Erik Almo og Åsa Tørring tok over familiegården Almo Nordre på Snåsa i 2014. I dag driver de Almo Hjort og har en driftskonsesjon på 100 mordyr. Hjorten på Almo Nordre har store fine områder i direkte tilknytning til gården, så man får god kontakt med dyra. Beitene består i hovedsak er gamle kulturbeiter, med noe innslag av skogsområder/skjul for hjorten. Når du er på gården, ser du innhegningene hvor hjorten går og er du heldig kan du også se hjorten.

Eget slakteri
På gården har de også bygd et eget slakteri så all hjort blir slaktet på gården. Hjorten blir avlivet i sitt naturlige element og uten noen form for stress. Dermed er kjøttet veldig mørkt.

Se hjemmesiden deres www.almohjort.no for produkter og bestilling.

I tillegg til Almo Hjort tilbyr de også overnatting i Almo seteren 

  • Klassifisering
    • European Region of Gastronomy