Restauranttips – ut og spise i Trondheim

Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat. Ønsker du å oppleve noe av det beste Trondheim har å by på?

7
Maki. FOTO: olaf deharde

Britannia Hotel

Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et mer uformelt spisested. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan hotellet tilby seks ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning: Fra spennende, uformelle restauranter og barer, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, ledet av Bocuse d’Or-sølvvinner Christopher Davidsen. Speilsalen fikk også nylig en stjerne i den berømte Michelinguiden.

Les mer om Britannias restauranter her.

Foto: will lee-wright

foto: olaf deharde

Fagn

Fagn er én av tre Michelin-restauranter i Trondheim, og de tilbyr en matopplevelse du sent vil glemme. I første etasje av restauranten kan du få servert en inspirasjonsmeny, hvor du kan velge mellom ulike kreativ, smakfull og nostalgisk smaksopplevelse! I andre etasje finner du en bistro hvor du får servert middag.

Les mer på Fagn!

foto: olaf deharde

To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler sin lidenskap for god mat og drikke på. De samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste partnere som kontinuerlig demonstrerer sin vilje til å levere produkter i toppklasse.

Les mer på To Rom og Kjøkken!

Bula Bistro

Bula Neobistro er en anerkjent restaurant i Trondheim, Norge. Den tilbyr en moderne og nyskapende matopplevelse med fokus på bruk av lokale råvarer og kulinarisk kreativitet. Restauranten har blitt kjent for å tilby varierte og spennende smaker i en hyggelig atmosfære.

Les mer på Bula Bistro!

foto: olaf deharde

Le Bistro

Le Bistro i Trondheim er en uformell restaurant som bringer essensen av fransk kjøkken til  byen. Restauranten tilbyr en klassisk fransk meny med et utvalg av retter, fine viner og oster. Den lune bistroatmosfære gir denne restauranten en smak av Paris i Trondheim, og stolthet over førsteklasses ingredienser inspirert av fransk gastronomi.

Les mer på Le Bistro!

Kraft Bodega

Kraft Bodega er kjent for å være en av de mest spennende nye tilskuddene til byens restaurant scene. Grunnleggerne ønsket å skape et sted som de følte manglet i byen, et sted som ikke er spesielt påvirket av trender, men som henter inspirasjon fra hele verden. Maten her serveres slik personalet liker den, avhengig av dagens humør og alltid med en liten dose humor.

Se mer på Kraft Bodega!

foto: olaf deharde

foto: olaf deharde

Spontan Vinbar

Spontan Vinbar fremmer delingsprinsippet, med små og mellomstore retter som lar deg smake hele eller deler av menyen, avhengig av din appetitt. Vinlisten består hovedsakelig av biodynamiske viner, noe som reflekterer deres engasjement for kvalitet og bærekraft.

Se mer på Spontan Vinbar!

Du liker kanskje også

På ferie med hund i Trøndelag

På ferie med hund i Trøndelag

Trøndelag er som skapt for å utforskes med hund. Avstandene er korte, naturen er alltid tett på og temperaturen egner seg godt til pels. Fra fjord til fjell og byliv – her er våre beste tips til din firbeinte venn og deg.

les mer