© Leif Arne Holme

«Arven fra Stiklestad»

«Arven fra Stiklestad» er tema på denne opplevelsesrike reisen mellom Frosta- Tautra- Stiklestad- Egge- Gyldne Omvei

Visit Innherred kan tilby grupper en spennede 2- dagers reise i
St. Olavs rike

Dag 1:
Turen går til Frosta hvor vi med lokal guide får høre om Frostatinget- Trøndelags eldste lovområde. Vi reiser videre til Klostergården på Tautra hvor vi skal høre mer om klostervesenet og se på de gamle klosterruinene. Vi besøker Klostergårdens keramikk, blomster- og grønssaksutsalg. Videre går turen til Mariaklosteret hvor vi skal være med på nonnens tidebønn.

Reisen går videre til Stiklestad Nasjonale Kultursenter, der vi avslutter dagen med et utsøkt måltid i den nybygde middelaldergården Stiklastadir.

Dag 2:
Vi reiser fra Stiklestad til Egge i Steinkjer med lokal guide. På Egge skal vi være med husfrua Sigrid som forteller om livet sitt med Olve på gården for over 1000 år sida.

Turen går videre om Gyldne Omvei med lunsj og galleribesøk i vakre omgivelser. Turen avsluttes med besøk og omvisning på Steinvikholmen, der vi hører om Olav Engelbregtson- som var den siste katolske erkebiskopen i landet.

Turen kan også kombineres med flere overnattinger og andre aktiviteter. Ta kontakt og vi kan foreslå en flott reise tilpasset din gruppe!

Velkommen til en reise i St. Olavs rike!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Visit Innherred
Kontakt/Info/Booking: Christine Svarva Nielsen
E-post:post@visitinnherred.com
Tlf: 971 46 192