Reis hit med fly

Oppdag fordelene med direktefly til og fra Trondheim lufthavn. Utforsk de tilgjengelige rutene som forbinder Trondheim med store destinasjoner og finn flyselskaper som opererer disse rutene.

7

Foto: visit trondheim

Oppdag fordelene med direktefly til og fra Trondheim lufthavn. Utforsk de tilgjengelige rutene som forbinder Trondheim med store destinasjoner og finn flyselskaper som opererer disse rutene.

Utforsk en sømløs reise til hjertet av Norge med vårt siste tilskudd – en direktefly fra München til Trondheim! Lufthansa-ruten starter 28. april, så gjør deg klar til å fly!

Vi er begeistret over å kunngjøre denne nye forbindelsen, som åpner en port til trøndelags fantastiske landskap og opplevelser. Nå kan reisende fra München enkelt utforske den sjarmerende byen Røros, fordype seg i den rike historien ved Nidarosdomen, og legge ut på eventyr langs Den Gyldne Omvei. Bestill billetter nå og la utforskningen begynne!

Direkte internasjonale flyvninger

Direkte innenlandsflyvninger

Værnes lufthavn, en halvtime fra Trondheim, er Norges tredje største flyplass, med direkte forbindelse til og fra store flyplasser i Norge, er Værnes et knutepunkt for flere internasjonale byer.

Værnes lufthavn fungerer også som knutepunkt for Namdalen, Helgeland og Sveriges Jämtland-region, og spiller en viktig rolle i å legge til rette for sømløse reiseopplevelser på tvers av disse regionene.

Flyplassinformasjon

Bli kjent med Trondheim Lufthavn Værnes. Finn detaljer om flyplassfasiliteter, parkeringsmuligheter og transportalternativer til og fra flyplassen.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Finn tydelig kontaktinformasjon for kundestøtte eller forespørsler knyttet til direkteruter.

Hvor vil du reise i Trøndelag?

Fordyp deg i hver destinasjon i Trøndelag! Fra ikoniske landemerker til kulturelle steder, lær om alle attraksjonene som venter på deg i de ulike destinasjonene.

Du liker kanskje også

På ferie med hund i Trøndelag

På ferie med hund i Trøndelag

Trøndelag er som skapt for å utforskes med hund. Avstandene er korte, naturen er alltid tett på og temperaturen egner seg godt til pels. Fra fjord til fjell og byliv – her er våre beste tips til din firbeinte venn og deg.

les mer