Wild River Glamping

Er du ute etter den unike overnattingsopplevelsen, kan du prøve glamping. Høyt i en trehytte, eller i en Artic Dome. Alene i lun furuskog, med utsikt mot Trollheimen. Eller hvorfor ikke oppleve det nyeste tilskudd til Wild River Glamping – den sjarmerende A-frame hytta.

Hos Wild River Glamping er overnattingen en opplevelse. Trehytta, A-frame hytta og domen ligger trygt på en klippe i skogen hvor du virkelig får muligheten til å sovne med naturens lyder i ørene. Ligge i lun seng og se stjernehimmelen uten annen lysstøy. Nyte morgeskaffen og følge sola som står opp over Trollheimen. Overnattingsmulighetene er bygget for å tåle norsk natur og barskt vær.

Hva er glamping? Glamping er lukseriøs camping-stil med ekstra bekvemmeligheter. Hos Wild River Glamping får du i tillegg skogen alene, uten andre hytter og støy. Det kalles unik overnatting.

Sesongen er fra mai til oktober og booking skjer direkte på nettsiden.

Deres nye A-frame hytte åpner i mai og er klar til å ønske deg velkommen gjennom hele sommeren og høsten. Bli en av de første til å bestille for en enkel, herlig ferie som blander komfort med naturens skjønnhet.