© Værdalsbruket

Storbekkdalen (Værdalsbruket AS)

Ta turen til hytta Storbekkdalen, ei ny hytte med vakker beliggenhet ved Nedre Storbekktjern i Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark. Hytta er et glimrende utgangspunkt for småviltjakt og ørretfiske og det er mange gode fiskevann i området.

I 2021 bygde Værdalsbruket ei ny tømmerhytte ved Nedre Storbekktjern, ca 2,5 t gange (9km) fra Vera i Verdal. Hytta ligger i Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark, et av Sør-Norges største sammenhengende villmarksområder.

Hyttedetaljer
Det stod en gammel hytte her før som ble revet og ny hytte ble bygget opp igjen. Her er det delt kjøkken og oppholdsrom og tre soverom med til sammen 6 sengeplasser. I tillegg er det to madrasser på hemsen. Det er dyner og puter til 6 personer i hytta. Hytta har solcelleanlegg med belysning i alle rom, propankjøleskap, vedovn, kokemuligheter (gass) og utstyr til 8 personer. Det er hører også med et uthus til hytta og her er det utedo og tørr bjørkeved.  

Vann må du hente fra bekken bak hytta. Det er ikke mobildekning på hytta, men går du opp på et høydedrag nord og øst for hytta så er det dekning. Du må selv ha med personlig utstyr og toalettpapir.

Det er mange gode fiskevann i området og hytta har en gunstig beliggende for småviltjegere og andre friluftsinteresserte. Turistforeningens sti via Tverråkroken passerer straks øst for hytta.

Leie av hytta
Pris fra 800 kr pr døgn å leie hytta og du kan booke hytta her

Kart
Se her for kart som viser parkeringsplassen og stien til hytta.