Stor-Elvdal Hotell

Stor-Elvdal Hotell er et hotellanlegg på et vakkert bygdetun, sentralt plassert midt i Koppang sentrum bare 350 meter fra jernbanestasjonen på Rørosbanen. Koppang ligger en kort avstikker fra Riksvei 3 på Fylkesvei 30 og avstanden til Oslo er 220km og til Røros 130km. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et hyggelig og inspirerende opphold hos oss.

På selve «Tunet» har Stor-Elvdal Hotell i hovedbygningen og i to tømmerstuer 19 dobbeltrom til utleie. Fra 2021 kan vi også tilby våre gjester 7 topp moderne hotelleiligheter med 16 dobbeltrom i nybygget «Besøkssenter Østerdalen» rett utenfor tunet vårt.

Vi gjør alt for at våre gjester skal få gode og minnerike opplevelser i en unik atmosfære med hyggelig personale. Dette innbefatter også ekte mat- og drikkekultur. Vi serverer derfor deilig hjemmelaget mat basert på så mange lokale råvarer som mulig, og vi har et godt utvalg drikkevarer i vår bar. Vår stolthet er hotellets egen «Storelgen Aquavit» produsert av Det Norske Brenneri i Grimstad.

Vi tilbyr også guidede omvisninger og foredrag basert på hotellets spennende og store samling av kunst helt fra 1700 tallet fram til i dag. For mer informasjon se vår hjemmeside.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et hyggelig og inspirerende opphold hos oss.