Magalaupe Camping

Omtrent 12 kilometer sør for Oppdal ligger Magalaupet Camping. Omkranset av vakker natur og vakre fjell, og langs med elva driva og jettegrytene Magalaupet, er dette et populært turmål både for norske og utenlandske turister. Campingen er et perfekt utgangspunkt for å besøke Dovrefjell nasjonalpark, med de turmulighetene de gir både sommer og vinter. 

Hos Magalaupet Camping finner du oppstillingsplasser for bobiler, caravaner og telt. De byr også på 10 hytter for selvhushold; alt fra små enkle hytter til store firestjerneshytter med 2 soverom, stue, fullt utrustet minikjøkken, dusj, WC, hems og veranda. Alle hyttene har innlagt vann. Du finner også fasiliteter som er felles for alle campingens gjester; sanitæranlegg med 2 felleskjøkken og vaskerom, felles tv-stue og kafé med lekekrok, galleri i resepsjonen, et flott uteområde med muligheter for å lage seg grillmat, samt en liten lekeplass for de minste. 

Du finner også et felles sanitæranlegg med 2 felleskjøkken/vaskerom, felles tv-stue og kafé, galleri i resepsjonen, et flott uteområde med muligheter for å lage seg grillmat, samt en liten lekeplass for de minste.
​​​​​​

Lyst til å oppleve moskusen? Si ifra til personalet og de hjelper deg med å bestille moskusguide! Magalaupet Camping stiller med moskusguide med lang erfaring for trygt å kunne ferdes på Dorvrefjell. 

Hvordan kommer du deg til Magalaupet Camping? Følg E6 sørover og følg skilting mot Magalaupet Camping.