Granmo Camping

Granmo Camping ligger rundt 6 km sør for Oppdal sentrum. Avstanden fra Trondheim er 120 km. De siste årene har Granmo utviklet seg til å bli en camping med et bredt tilbud både når det gjelder overnatting (hytter/leiligheter), utleie av selskapslokale (se link) og aktiviteter både i områdene rundt, og på plassen.

Om vinteren, er Oppdal et populært feriested for alpinister. Det er kort vei til Oppdals skianlegg – både løypenett og alpint. Granmo holder åpent året rundt, og har et tett samarbeid med Opplev Oppdal som har flyttet virksomheten sin til oss. Granmo Camping er omringet av noen av de mest spektakulære fjellene i Norge, Trollheimen, også kjent for moskusen som bor her. Om ønskelig, kan vi arrangere safari for en eller flere personer. Våre omgivelser er perfekt for fotturer.

Granmo Camping er også et godt utgangspunkt for raftingturer i en av Norges mest populære raftingelver. Det er også flotte muligheter for dagsturer med bil for å besøke noen av Norges vakreste fjorder og kystnære landskap, godt innenfor en times kjøring. Vi kan tilby gratis fiske etter laks og ørret i elven som renner langs campingen, sammen med mange ulike aktiviteter og interessesante severdigheter i de nærliggende områdene.

Campingplassen har høy standard, med gode fasiliteter. Det er toaletter, dusjer, kjøkken og vaskerom i en bygning som har blitt renovert i løpet av de siste årene, i tillegg er det to helt nye bygg med serviceanlegg av meget god standard. Campingen har et stort og helt nytt lekeområde for barn, og om sommeren har vi husdyr av ulike slag boende her. Vi kan tilby hytter og leiligheter i alle kategorier – fra små hytter for tre personer, til romslige 8 – mannshytter med høy standard.