Borgstuggu- STI

Sti AS er en konseptuell reiselivsbedrift i Røros. Her finner du overnatting (Borgstuggu), guiding, stisykkelverksted og byens minste sportsjappe. For stisyklister, andre fjellfolk og aktive reisende. Med base i en autentisk og freda bygning midt i Røros sentrum.

Borgstuggu

Om du besøker Røros for fjellsykling, vandring på vidda eller å oppleve sentrum av verdensarven – Borgstuggu er uansett en unik base.

Borgstuggu er det eneste gjenværende tømmerhuset av sitt slag og et unikt stykke Røroshistorie. Her vil du få flere hundre år med autentisk atmosfære kombinert med moderne komfort og fasiliteter. Husets 120 kvm passer perfekt for to par eller en liten vennegjeng, rommer to soverom stue, bad og fullt utstyrt kjøkken med peis, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet er husets hjerte med tømmervegger, steingulv og ei stor grue som skaper en helt spesiell stemning og innbyr til gode måltid, avslapning og ro. Peisen er så stor at dere kan sitte inne i den med en kopp kakao og kjenne varmen fra flammene. Gjestene har tilgang til eget uteområde som på sommeren har innebygd utendørs grill.

Sengetøy, håndduker, ved og renhold er inkludert i oppholdet.

Booking

Airbnb: 5-stjerners anmeldelser og Superhost status siden start

Landfolk: Håndplukket overnattingssted

Via telefon eller epost