Overnatting langs den gyldne omvei på Inderøy

Den Gyldne Omvei på Inderøy tar alt fra en halvtime, til et helt liv. Blir du fristet til å overnatte på Inderøy, får du forslag til overnattingssteder her.

7

Hanshelleren i Flatanger. Foto: Bernartwood

Home » Destinasjoner » Innherred » Overnatting langs den gyldne omvei på Inderøy

Den Gyldne Omvei på Inderøy blir tidvis omtalt som Trøndelags Toscana, og det er ikke uten grunn. Her kan du feriere i et vakkert kulturlandskap, med mye lokal mat, kunst og kultur.

Avstikkeren fra E6 på Innherred tar i utgangspunktet en halvtime å kjøre, men enkelte har trivdes så godt at de har brukt et helt liv, og enda ikke kommet seg derifra. Her får du en oversikt over hvor du kan overnatte på Inderøy. 

Øyna Kulturlandskapshotell. Foto: New mind media

Øyna Kulturlandskapshotell

Velkommen til nye Øyna Kulturlandskapshotell. Her kan du overnatte i store, moderne rom i flotte omgivelser integrert i landskapet, med utsikt over Inderøy. Fra rommene kan du se langt utover Trøndelag i det fjerne og til Sakshaug Kirke like nedenfor.

Hotellet har 18 spektakulære hotellrom – se hvordan det ser ut her.

Jægtvolden Fjordhotell

Jægtvolden Fjordhotell ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser i Inderøy kommune. Hotellet ligger flott til ned mot Trondheimsfjorden.

Jægtvolden har 58 doble rom og 3 suiter som strekker seg ned mot fjorden. Det er kort vei til Straumen, som er sentrum i Inderøy. Utenfor hotellet er det en stor og flott hage hvor stille stunder kan nytes.

Jæktvolden Fjordhotell. Foto: New mind media.

Husfrua Gårdshotell. Foto: Marius Rua.

Husfrua Gårdshotell

Husfrua Gårdshotell er ei sjarmerende trønderlån, som ligger i vakre omgivelser like ved minnesmerket etter Aasmund Olavsson Vinje.

Råvarene som brukes både i frokosten og middagen kommer fra egen gård, eller lokale produsenter i nærheten. Husfrua setter sin stolthet i å lage all maten fra bunnen av.

Husfrua har ni soverom. Seks rom ligger i Trønderlåna og er innredet i gammeldags stil, med hekla sengetepper og vaskefat, mens tre rom ligger i nybygde gårdshus på tunet.

Husfrua er et sted du kommer for å roe ned og nyte stillheten i vakre omgivelser.

SAGA – senter for fotografi

På en rolig strandeiendom, i nærhet til Straumen sentrum, finner du SAGA, et kreativt senter på Inderøy. Her har de 5 romslige dobbeltrom tilgjengelig for overnatting, hvor et av dem er familierom.

Nyt en deilig frokost som husmora på SAGA har stelt i stand, sitt ute og nyt utsikten over Borgenfjorden, mens du gleder deg over ærfuglene og andre fuglearter, som i likhet med gjestene trives ved vannet.

SAGA. Foto: New mind media.

du liker kanskje også

En samisk matreise

En samisk matreise

Visste du at de samiske årstidene er knyttet tett opp mot reinens vandring gjennom året? Resultatet er åtte ulike årstider, og på Saemien Sijte i Snåsa kan du få en smakebit av dem alle.

les mer