© Vassfjellet Vinterpark

Vassfjellet Vinterpark

Med sine 12 nedfarter, 7 heiser (inkludert en ny stolheis), flere spiseplasser og grillplaser, er Vassfjellet Vinterpark et eldorado for for folk i alle aldre og forutsetninger. Om du er proff eller nybegynner spiller ingen rolle – Vassfjellet Vinterpark er for alle.

Skiutleie og skishop

Har du glemt hjelmen hjemme, eller har du behov for å leie utstyr for dagen? Vassfjellets skiutleie og shop har alt du behøver av utstyr, og på skiverkstedet fikser de både glid og skarpe kanter.

KJØP HEISKORT

Bli trygg i bakken – kurs og skiskole

I Vassfjellet finner du Trondheims beste skiskole for alpint og snowboard. Vinterparkens faglig sterke instruktører tilrettelegger for behov og skiferdigheter til både barn, ungdom og voksen. Hver helg gjennom hele vinteren arrangeres det gruppetimer for barn og ungdom med varighet på 1,5 timer, som er lagt opp etter alder og ferdighetsnivå. De tilbyr også egne skikurs med ulike tema og varighet i jule-, vinter- og påskeferier. Ønsker du private timer med dyktig instruktør, kan du benytte deg av 1-1 undervisning med P.T. fra nybegynner til øverste nivå – også med snowboard! 

Sulten?

På deres mange spiseplasser får du alt fra varme middagsretter, til bakst og varm kakao. På solrike dager kan du nyte tilværelsen på deres 150 kvm uteservering ved Vassfjellkroa, og oppe i fjellet ved Fjellheisen kan du lene deg tilbake på uteserveringen med signaturretten «Vassababb» (reinsdyr i lefse).

Naturopplevelser hele året

Vil du utforske toppen av Vassfjellet uten snø? Hver søndag fra slutten av august til midten av oktober kan du ta stolheisen i Vassfjellet og gå på tur i fjellet. Her finner du en oppmerket trasé som passer hele familien, med start ved avstigningen av stolheisen. Den 4,2 km lange løypa er lettgått, godt merket og tar deg med i den vakreste delen av Vassfjellet.