Utleiehytter i Skjækra – Værdalsbruket

Værdalsbruket er en skog- og fjelleiendom som utgjør 58% av Verdal kommunes areal!

I Skjækra, med utgangspunkt i Helgådalen og Vera i Verdal, kan du leie hytte langt til fjells, uten strøm og mobildekning. 

På Værdalsbrukes hytter kan du leve det gode livet tett på naturen. Kom tett på de majestetiske Skjækerfjella og få varmen igjen forran peisen på kvelden. 

Koble helt av, hør vinden ruske i veggene og legg ut på tur når du selv ønsker det. Ta med gode venner, en kortstokk, noen brettspill og god mat og stikk til fjells for ei helg!

Hytter i Skjækra
Ørtugtjønna
Storbekkdalen
Bjarnetjern
Lakavassbu

Se kart over hyttene til Værdalsbruket

Dette er selvbetjente hytter som må bestilles før du drar på tur. Hyttene har alt av utstyr, og de fleste hytter er utstyrt med dyner og puter (for detaljer "les mer" under den respektive hytten). det eneste du trenger å ha med er pute-/dynetrekk, sovepose, håndklær, vaskeklut, mat og personlige saker. 

TRANSPORT TIL HYTTENE

Sommertransport 
Thomas Zbytni holder til i Sul og tilbyr kløvturer med hest inn til et utvalg av utleiehyttene. Thomas har lang erfaring med hester, dette gjør turen interessant samtidig som det letter "børa" innover fjellet. 
Ta direkte kontakt med Thomas for destinasjon, prisforespørsel og eventuelt tilbud minst to-tre dager før ønsket avreise: Tel no +47 40 46 23 87 eller via Facebook.

Vintertransport / scootertransport
Du kan kontakte lokale leiekjørere for å bestille transport til hytter uten vegforbindelse. I tillegg til tradisjonell transport av ved, materialer og gass gjelder også dette personlig utstyr og mat ved leie av utleiehytter. Persontransport er kun tillatt hvis det ikke genererer ekstra turer. Hver leiekjører har sitt område. Oppdrag og pris avtales direkte med leiekjører. Oversikt over kjørere og områder

Værdalsbruket har tilsammen 10 flotte utleiehytter (som du ser i kartlinken over) som ligger attraktivt til i ville og vakre Verdalsfjellet og er perfekte baser for fantastiske naturopplevelser som fjellvandring, korte of lange vandreturer, jakt og fiske både sommer og vinter.

Velkommen!

 

 • Annen overnatting
  • hytter for booking
 • Spesial
  • Booking
 • Tema
  • Blå_Vandreren
  • Grønn_Vennskapsbyggeren