© To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler sin lidenskap for god mat og drikke på.

Restauranten samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse. Restauranten tilbyr á la carte meny som varierer i takt med årstid og sesong for de ulike råvarer. I tillegg tilbys også dagens 3-, 4- og 5-retters meny.
Drikkekartet inneholder over 600 ulike viner og 100 ulike håndverksøl. Vinkartet er premiert med 2 glass (av 3 mulige) av det kjente magasinet Wine Spectator både i 2018 og 2019.

Hele huset ble pusset opp i 2015, og det er lagt vekt på hyggelig atmosfære, lune gode farger og materialer, samt god akustikk.  Restauranten og ansatte har mottatt en mengde priser som blant annet:
Årets Restauratør, Årets Lærebedrift og Årets Bedrift, og er listet i White Guide Nordic, TripAdvisor, VG, Adresseavisen og Natt og Dag med gode anmeldelser. To Rom og Kjøkken er i dag rangert som en av de beste restaurantene i Trondheim. To Rom og Kjøkken er godkjent medlemsrestaurant av den verdensomspennende gourmetklubben Chaîne des Rôtisseurs.