© Britannia Hotel

Speilsalen

Fine dining – 1 stjerne i Guide Michelin

Speilsalen har i generasjoner vært et rom for utallige samtaler og fine dining i Trondheim. En middag i Speilsalen var ulikt noe annet i byen, her var man omgitt av vakre speil som minnet om et slotts ballsal.

I dag er Speilsalen inntatt av verdensmester og Bocuse d`Or sølvmedaljevinner (2017) Christopher Davidsen. Speilsalen er hans første signaturrestaurant, og her vil opplevelsene fra fortiden speiles og lokke matentusiaster fra hele verden med banebrytende matlaging. Her vil du oppleve fine dining på sitt aller beste!

Speilsalen tilbyr enten en 6 eller 10-retters signaturmeny. Råvarene er håndplukket av det beste som finnes i Trøndelag, men også fra resten av landet, Skandinavia og verden. Speilsalens Head Sommelier og 4-dobbelt Norgesmester i vinkelner, Henrik Dahl Jahnsen, vil finne tilhørende vin fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Gjester kan velge å sitte på tilskuerplass ved kokkens bord (passer for grupper fra 1 til 4 personer), et av rundbordene (4-6 personer), eller i en av de to elegante chambre séparée (respektivt opptil 8 eller 12 personer).

Hver søndag inviterer Speilsalen til Champagne lunsj med en spesiell 4-retters meny og et glass champagne fra kl. 12.00.