© Marius Rua

Sommer i Midtbyen – Trondheims hjerte og sentrum!

Velkommen til Midtbyen – Trondheims hjerte og sentrum!

Fargerike trehusrekker, brosteinsbelagte veiter og historiske landemerker danner rammen rundt Midtbyens urbane puls og storbyfølelse.

Her kan den handleglade nyte godt av de små avstandene mellom nisjebutikker, familiebedrifter og de større, internasjonale konseptene. Den sultne vil finne ærverdige restaurantlokaler med mat i verdensklasse, og kulturelle sjeler kan utforske spennende gallerier og museer. Den musikkinteresserte kan glede seg over både de helt nye og de allerede etablerte musikkscenene rundt om i sentrum.   

Ta turen innom uteserveringene på det nyåpnede og praktfulle Torvet, ta bilder av publikumsfavoritten «Paraplygata» og besøk en av vårens store nyheter i samme gate – H&M Home Concept Store.

I Midtbyen pakkes storbyens mange muligheter inn i småbyens sjarm – alt du trenger til en fantastisk ferieopplevelse finner du her!

Få med deg alt som skjer i Midtbyen denne sommeren! Her er en oversikt over det aller meste som foregår i Trondheim sentrum helt frem til september – fyll dagene med aktivitet og moro! https://midtbyen.no/nyheter/sommer-i-byen-2020