© Håkon Aksdal

Seterveien Alvdal- Røros

Seterveien kan tilby en fem dagers sykkelopplevelse med start på Alvdal via Grimsbu/Kvebergsøya Gaard, Savalen Fjellhotell Spa, Vingelen Gjestgiveri til Røros Hotell med fire sykkeldager, fire overnattinger i dobbeltrom med middag, frokost og lunsjpakke og fri adgang til bassengene på Savalen Fjellhotell og Røros Hotell. Ønsker dere bagasjetransport fra overnattingssted til overnattingssted så ordner vi det også. Det samme gjelder transport av personer, bagasje og sykler fra Røros til Alvdal første dag. Ønsker dere å sykle motsatt vei, altså med start på Røros, så kan vi tilrettelegge også for det. 

Om dere ønsker å sykle hele eller kun deler av Seterveien, eller f eks ønsker å bo to netter i Vingelen, så hjelper vi dere naturligvis med å skreddersy turen til dette. Vi ønsker derfor at alle som planlegger å sykle Seterveien fyller ut kartleggingsskjemaet på vår hjemmeside, slik at vi kan ta kontakt og skreddersy sykkelopplevelsen for dere. 

Vi anbefaler bruk av el-sykkel, da noen av etappene er ganske kuperte og tunge å sykle uten el-motor. Du bør også ha syklet en del på forhånd slik at rompa tåler mange timer på sykkelsetet flere dager etter hverandre. Og om du ikke har egen el-sykkel, kan vi hjelpe deg med leie. Det samme gjelder hvis du ønsker å leie en «vanlig» sykkel. 

 Gå inn på hjemmesiden vår her, klikk på «Bestill din tur her»-knappen og legg inn ønskene dine i kartleggingsskj́emaet, så skreddersyr vi en flott sykkelopplevelse for deg og dine medsyklister. 

 

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Mandag

  26.06.2023

  14.08.2023

  08:30

  Avreise fra Røros Hotell
  Avreise fra Røros Hotell
  Avreise fra Røros Hotell
  Avreise fra Røros Hotell
  Avreise fra Røros Hotell
  Avreise fra Røros Hotell
  Avreise fra Røros Hotell