© Tord-Erik Andresen for Scandic Hotels

Scandic Lerkendal

Scandic Lerkendal er Norges største anlegg for møter og konferanser og ligger i tilknytning til Lerkendal fotballstadion.

Bo på et av Norges høyeste hoteller og nyt panoramautsikt over Lerkendal stadion fra 20. etasje. Scandic Lerkendal er et av Norges største anlegg for møter og konferanser, og blant verdens mest miljøvennlige bygninger. Hotellet ligger like ved Lerkendal stadion, og har 400 rom. Hotellet har tilgang til Lerkendals fasiliteter med kapasitet for 23 000 mennesker og et 1420kvm hovedrom, som kan deles inn i 3. Bestill ditt neste møte i VIP-lodgen, nyt alle måltider hele dagen på restauranten og avslutt kvelden på Bar & Bistro.

Scandic Lerkendal tilpasser dine behov og skreddersyr ditt arrangement for å sikre at du får en best mulig opplevelse. Det er gratis WiFi for alle hotellets gjester.

Rett ved Lerkendal stadion og en kort kjøretur fra Trondheim sentrum, er Scandic Lerkendal perfekt for deg som ønsker å kombinere ditt neste arrangement med alt byen har å by på. Hvorfor ikke sette av litt tid til en weekendtur? Her er det shopping, fotballkamper og severdigheter, som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle bybro. Hvis du ankommer med bil, ligger hotellet ca. 30 minutter fra Trondheim lufthavn og ca. 10 minutter fra Trondheim togstasjon.