© Visit Trondheim

Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Torvet i Trondheim med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper.

Hotell med historie

Hotellet har en lang og rik historie som strekker seg helt tilbake til 1915, da det åpnet dørene under navnet ”Grand Hotel”. I dag er Augustin et moderne sentrumshotell med 136 bekvemme rom. Beliggenheten ved Trondheim Torg er perfekt i forhold til det meste byen har å by på av severdigheter, shopping, restauranttilbud og folkeliv. 

Konferanse

Hotellet har også en konferanseavdeling med 15 større og mindre møterom. Beliggenheten midt i byen gjør det enkelt for konferansedeltakere fra Trondheim å komme seg til og fra, og tilreisende vil nyte godt av å ha alt byen har å by på like utenfor døren. Transport til og fra flyplassen er enkelt ettersom flybussen stopper 20 meter fra hotellet både til og fra.

Trening

I stedet for å ha eget treningsrom, har hotellet valgt å samarbeide med Impulse Treningssenter på Leütenhaven kun 2 minutter unna. Her finner du to etasjer med alt utstyret du trenger for å gjennomføre en skikkelig økt. Adgangskort låner du i resepsjonen.

I tillegg finnes det utallige muligheter for deg som liker å trene ute. Grusveiene rundt Nidarø er kun noen minutter unna, og har man litt lengre tid, tar det ca. 15 minutter å komme seg opp til Bymarka.

Restauranter, kultur og shopping

Med Trøndelag Teater og Byscenen som nærmeste naboer er ikke veien lang til spennede kulturopplevelser. I en rik flora av restauranter, kan du velge noe fra det helt enkelte til det mer lukseriøse.Trondheim har de senere årene hatt et yrende og kreativt restaurantmiljø som virkelig har satt byen på Norgeskartet som en destinasjon også for de kulinarisk interesserte. Like utenfor hotelldøren kan du boltre deg blandt nisjebutikker så vel som kjente kjedebutikker.