© Britannia Hotel

Palmehaven Britannia

En institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle arrangementer. Husets storstue serverer hotellfrokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj. Her får du de beste råvarer i sesong, gjerne med en historisk inspirasjon.

I Palmehaven serveres en magisk femstjerners hotellfrokost, der gjestene kan nyte av en bugnende buffet og bestille fra á la carte meny. Ved frokosten serveres et stort innslag av hjemmelaget pålegg, ferskt brød og søtbakst, og retter tilberedt av sesongens lokale råvarer.

Hotellet tilbyr også klassisk Afternoon Tea i Palmehaven på lørdager og søndager mellom 13.00 – 17.00. Afternoon Tea er inspirert av sesongene og inneholder de beste råvarer tilgjengelig til enhver tid. 

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter. Sjekk kulturkalenderen for ulike events.