© Opplev Auna

Opplev Auna

Senk pulsen og kom i kontakt med natur og dyr på Auna, hvor du kan overnatte i unike glassigloer, møte alpakka og utforske fjell og skjærgård.

Det tradisjonelle teltlivet er ikke for alle, og da er glamping-overnatting i glassiglo et flott alternativ for å komme tett på skog, sjø og dyreliv og samtidig ha god komfort. Et opphold på Auna vil gi deg påfyll av energi, og at du kommer tilbake til hverdagen med ny giv. Man må koble av, for å koble på! Som mange andre, er Opplev Auna opptatt av å ta vare på naturen og kloden vår. Verden trenger mer bærekraftige, miljøvennlige overnattingssteder. Overnatting gjennom glamping etterlater seg minimalt/ingen fotavtrykk i naturen, med glassigloer som enkelt kan demonteres og flyttes på i løpet av noen timer.

Alpakka

På gården kan du komme innom og hilse på de nydelige og rolige alpakkaene. De tilbyr også alpakkavandring både for bedrifter og private. Les mer om alpakkaopplevelser hos Opplev Auna.

Rekreasjon

Området byr på opplevelser både på vannet og i fjellet. Her får du tips til flotte fjellturer med fantastiske utkikkspunkt, og mulighet til å leie en SUP eller kajakk for rolige opplevelser på vannet i den vakre skjærgården.

Fjøset

I det ombygde fjøset kan du spise hjemmepodusert mat, ta deg en dusj og kjøpe lokale produkter på deres gårdsbutikk. Matsalen kan også leies ut til private forsamlinger og bedrifter. Ta kontakt om priser og booking.