Oppdal zipline-park

Bli med Opplev Oppdal på Zipline! Omtrent 5 kilometer sørvest for Oppdal sentrum finner du Opplev Oppdals Zipline-Park. Denne aktiviteten passer muligens best for de uten høydeskrekk, men det kan være morsomt å prøve seg likevel?

Å ta zipline er morsomt å gjøre når man er i godt lag. Derfor er denne aktiviteten anbefalt for grupper, vennegjenger og familier. Du kan bli med om du reiser alene eller i par og. Ta kontakt med Opplev Oppdal og de tilrettelegger en løsning som passer for deg. 

Zipline-parken har 8 forskjellige taubaner, og et eget opplæringsområde. På opplæringsområdet får alle tildelt egen klatresele, sikkerhetsutstyr, og blir gitt nødvendige instrukser før turen. Selve taubanene er ca. 50 – 140 meter i lengde, og opp til 40 km over elva Driva. Deltakerne kjører zipline en og en, og her får man både sug i magen og litt tid til å nyte vakker utsikt. 

Dette er en opplevelsesaktivitet som ikke er fysisk krevende, og passer de fleste. Den varer ikke lengre enn litt over en time, men det er nok til å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Aktiviteten kan fint kombineres med andre aktiviteter som Opplev Oppdal har å tilby i Villmarksleiren. 

Passer for: Alle med normalt god helse (barnesele ned til 116 cm)
Varighet: ca. 1.5 timer
Bekledning/utstyr: Fritidsklær som er gode å bevege seg i
Oppmøte: Villmarksleiren i Oppdal

Aktivitetsfirmaet Opplev Oppdal tilbyr også tvekampaktiviteter i Villmarksleiren / Raftingturer i elva Driva for alle ferdighetsnivåer / Juving 

​​​​​​

Opplev Oppdal er sertifisert som Miljøfyrtårn, et norsk kvalitetsstempel som sikrer deg en trygg og god deltakelse. De tilbyr også rafting, juving og aktiviteter i Villmarksleir.
Leverandør av opplevelser i 30 år!

 

  Type
  Pris
  Kommentar
  Billetter450,00 BilletterVoksen
  Pris390,00 BilletterBarn
 • Aktiviteter
  • barneaktiviteter
  • fritidsaktiviteter
 • Spesial
  • Booking