© Husky Point Røros

Kjenn på adrenalinet med hundesledekjøring hos Husky Point Røros

Hundene som står ferdig selet opp foran deg lager et leven uten like. Glade hunder formidler at de gleder seg til de skal på tur, og de har ikke tenkt at noen skal gå glipp av akkurat det. Du tar deg kanskje i å tenke at siden de som gjør dette hver dag synes det er så gøy, må det vel være noe i det? Med ett er dere i gang, og du skal ikke ha stått mange meter bakpå sleden før du skjønner hva hundene prøvde å si deg; dette er vanvittig gøy!

Få aktiviteter tar deg så tett på naturen som nettopp hundekjøring. I løpet av en tur opp på fjellet får du virkelig kjent på det å jobbe både med balanse samtidig som du har et vell av lyder og synsinntrykk å fordøye. Det er nesten så du kjenner kraften fra hundene i sleden, og hver en kul eller dolp krever at du responderer for å holde sleden på stø kurs.

En kort kjøretur fra Husky Point Røros ligger Bergstaden Røros, som står på UNESCO sin verdensarvliste. Til tross for størrelsen har den gamle gruvebyen et imponerende utvalg av spennende butikker, gode restauranter og overnattingssteder med høy kvalitet. Et besøk her er så absolutt å anbefale, og en perfekt opplevelse å kombinere med et besøk hos Husky Point.

  • Prisnivå
    • Pris fra
  • Spesial
    • Booking