© Jotunheimen e-sport

Jotunheimen e-sport

Jotunheimen e-sport er et av Norges første senter dedikert til e-sport og gaming. Med den mest moderne maskinparken, raskeste internetthastigheter og effektive styringssystemer er senteret skreddersydd for gaming, arrangementer, turneringer og streamingproduksjon.

Teambuilding og bedriftsarrangement

Jotunheimen e-sport tar imot små og store bedrifter til sosiale arrangement for gamingaktivitet, brettspill, shuffleboard og VR. En stor sosial sone ved baren gir plass til ca. 50 stk, og totalt 90 PC`er tilgjengelige. De tilbyr mat på bestilling (burger, pizza, koldtbord, tapas, mm.) og åpningstidene tilpasses etter bedriftens ønske. Ønsker man å lene seg litt tilbake, kan man se e-sport på en av de mange tv-skjermene i e-sportsbaren.

Gaming-Bursdag og andre arrangement

Inviter til en ekte gaming-bursdag med de beste pc-ene på markedet! Spill deres favorittspill mens Jotunheimen varter opp med drikke og snacks. Perfekt for barn og ungdom (men det er lov for voksne også…). Jotunheimen E-sport tilbyr i tillegg sommer-gaming, jentekveld, tilbud til skoler og academy.

Priser

Hos Jotunheimen E-Sport får du mulighet til å laste opp et valgfritt beløp på din personlige bruker. Beløpet justeres automatisk ned for hver time. Når du logger deg ut slutter beløpet å gå nedover og du kan komme tilbake en annen dag.

Du får rabatt ved kjøp av timer i bulk.

Her får du også studentrabatt og mulighet til å kjøpe gavekort.