Høstopplevelser på Jørem ved Namsen

På Jørem ved Namsen tilbys laksefiske, jakt, overnatting ogmatservering ved bestilling, i koselige og landlige omgivelser.

Høstopplevelser  og matopplevelser på Jørem:

Høsten er en fin tid ved Namsen. Naturen blir fargerik og vi går inn i en ny sesong på gården. Vi kan tilby småviltjakt på Sørsia Utmarkslag, med overnatting i tunet, i et sjarmerende, restaurert gårdshus med 12 senger, eller i et nyere hus i samme tun, med plass til inntil 9 personer. Vi har også badstue for våre gjester.

Ønsker du andre opplevelser anbefaler vi skog- og fjellturer i nærområdet, på merkede og umerkede stier. Noen anbefalte turer: Geitfjellet, Konovatnet, Konnovassklumpen og turer langs elva. Spør oss gjerne om lokal matpakke til turen. Vi har ei fin seter i nærområdet som passer til piknik. Vi har også sykler til leie. I nærområdet er det også andre aktiviter, f.eks. hesteridning, mulighet for velværebehandlinger og flere gårdsbutikker som kan besøkes.

Etter en lang dag i fjellet serverer vi middag basert på lokale råvarer, enten i gårdshuset eller steinovnsbakt pizza i bakerhuset. På gården dyrkes det økologisk urkorn, og i det ombygde fjøset finnes et håndverksbryggeri og et lite bakeri med gårdsutsalg. Vi kan arrangere ølsmaking til grupper som ønsker det. 

Hvor finner du oss?

Jørem ligger i Grong kommune, på sørveien mellom E6 og Namsos, cirka 7 kilometer fra Grong sentrum og 40 kilometer fra Namsos – hvor det er egen flyplass. Avstanden til Trondheim lufthavn, Værnes er 170 kilometer.

Velkommen til det gode liv ved Namsen!

 

 

  • Tema
    • Blå_Eventyreren