© Patrik Grønli v/CAMERAT

Unik overnatting i Fuglekassehytta

Fuglekassehytte med panoramautsikt over fjorden

Fuglekassehytta ligger på en åkerholme bak fjøset hos Vestigården i idylliske Lorvika i Steinkjer kommune.

Unn deg noe helt spesielt. Ta med noen du er glad, logg av og finn tid til hverandre. La oss skjemme dere bort.

Fuglekassehytta er din luksussuite i tretoppene. Her senker du hvilepulsen i stilfulle omgivelser. Få spafølelsen i det nedsenkede badekaret, eller nyt utsikten i det store runde vinduet, samtidig som du hører peisen knitre og fuglene kvitre.

En arkitekttegnet tretopphytte med et unikt design og konstruksjon i heltre. Opplevelsen av å sitte i det runde vinduet og nyte panoramautsikt over fjorden kan ikke beskrives med ord. Når blikket hviler på Borgenfjorden kjenner du ro i sjela. Du føler deg ett med tilværelsen.

Fuglekassehytta har tre sovesoner med seks sengeplasser. Her kan du velge å sove med panoramautsikt mot fjorden, ligge tett på dyrelivet i skogen, eller sove blant tretoppene og stjernene i redet på toppen. Se for deg å bare ligge på ryggen og se skyene sveve forbi på himmelen. Er du heldig kan du telle stjerneskudd eller se nordlyset danse på himmelen.

Vi bor midt i matfatet og serverer våre gjester en kortreist frokost med råvarer i verdensklasse – fra lokale bønder og produsenter. I frokostkurven finner dere vertskapets favoritter fra nærområdet og produkter fra egen gård. Kjøkkenet er godt utstyrt for selvhushold, men vi kan også tilrettelegge for gode matopplevelser på gården eller gi deg tips om våre yndlingssteder i nærområdet.

Turmuligheter finner du rett utenfor døren. Gå langs fjorden, eller ta turen til vår egen trimpostkasse på utsiktstoppen Kvitgeita. Vi viser deg gjerne veien dit.

I tillegg til unik overnatting i fuglekassehytta har Vestigården popup-arena på stabburet og skogsglamping om sommeren.