Fosen Aktiv

Fosen Aktiv har 30 “high end” E-bikes som leies ut fra basen våres i Åfjord sentrum. Syklene blir brukt i vår Tour de Fosen konsept, samt dagsutleie. På bestilling kan vi også levere sykkelpakker til våre destinasjonspartnere på Fosen – Strandbaren, Kuringen, Naustet,  Ankeret brygge, Bessaker og Fosen Fjordhotell for å nevne noen. 

Fosen Via Ferrata er en helt nyetablert «klatresti», midt i Åfjord sentrum, på fjellet Mælanakken. Våre guider står klare for å ta deg med på en fantastisk opplevelse som byr på nydelig fjord- og fjellutsikt, og ser du nøye etter så ser du kanskje laksen sprette i Stordalselven. Turen starter og avsluttes midt i sentrum, rett ved Fosen Fjordhotell. Når du er ferdig med turen kan du nyte utsikten fra toppen av fjellet, bli liggende i den deilige sommerlyngen eller «raska på» ned til sentrum for en bedre lunsj eller middag på en av Åfjords deilige serveringssteder.

Ta kontakt med oss for et skreddersydd program eller sjekk ut vårt faste ukesprogram for sommeren. Sømløse opplevelser betyr at du trenger bare å forholde deg til Fosen Aktiv og vi ordner resten.