Eywas Trails

Eywas Trails ble startet  i 2009 i Sveits først og flyttet til  Norge i 2018. Olivia Milan er eier og har vært kjører siden 2004 og har deltatt i langdistant løp i Norge. Hennes partner, Sjur Åsgård er kennelens nevenyttige mann, og sammen med to andre erfarne guider vil vi sørge for at du har en uforglemmelig villmarksopplevelse. Vi er opptatt av å ta godt vare på både gjester, naturen, nærmiljøet og hundene våre. Ved å gi våre gjester et innblikk i den fantastiske naturen og kulturen i Nord-Østerdal, ønsker vi å inspirere og gi kunnskap om bærekraftig bruk og sporløs ferdsel.

Vi har 35 Alaska Huskyer som garantert vil gjøre inntrykk på deg. Huskyene er både supersosiale og kosete samtidig som de bobler over av arbeidsgiver når de spennes foran sleden for å gi deg en ekte hundekjøringsopplevelse. Du får være med på å sele på og forberede ditt egen spann før det blir kjøretur.

Man må være 12 år for å kunne kjøre en slede selv. Barn sitter på i sleden.  

Vi tilbyr halvdagstur, dagstur og overnattings tur for familie og små grupper. 

Kennel besøk:

Å besøke en kennel med 35 Alaska huskyer er en opplevelse!
Alaska huskyer er kjent for sin energi og sin kjærlighet til å hilse, så forvent å bli overveldet av hundeglade energi!
Du vil få en omvisning i kennelen. Du vil se hundene i sin hundegård og også se treningsområdene hvor hundene løper og leker.
Vær forberedt på å bli overøst med hundekjærlighet!

Tur med vogn:

En spennende sommeraktivitet kan være å la huskyer trekke en spesiallaget vogn. Dette er en utmerket måte å holde de energiske hundene aktive og glade, samtidig som det gir en unik og minneverdig opplevelse for deltakerne.

Gå inn på vår hjemmeside for mer informasjon om våre produkter og priser.