© Britannia Hotel

Britannia Hotel

Britannia Hotel ble grunnlagt i 1870 og ble bygget for å tjene britiske aristokrater som besøkte Trondheim for det legendariske laksefisket. I dag verner Britannia sin rike 150-årige historie med servering av oppdagelsesreisende, forretningsreisende, weekendturister, kongelige og kjendiser fra hele verden. Britannia, et privateid, uavhengig drevet hotell, åpnet igjen i april 2019 etter å ha blitt stengt for en 3-årig totalrenovering.

Britannia, som nå er det nordligste medlemmet av The Leading Hotels of The World, er et ekte 5-stjerners hotell som tilbyr eksepsjonell service, overnattingsmuligheter og fasiliteter. Her tilbys 257 rom, inkludert 11 suiter, alle med håndlagde Hästens-senger, Carrara-marmor med dobbelt toalettbad, minibar, Nespresso-maskin og den fineste finishen. Gratis wifi, frokost og bruk av spa og treningsstudio er inkludert i romprisen.

Kjøkkenet er et høydepunkt på Britannia, og kan skilte med fire restauranter og to barer. Nyt uformelle spisemuligheter samt en Michelin-stjerneopplevelse på Speilsalen. Speilsalen ble tildelt sin første Michelin-stjerne i februar 2020, og dateres tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, og ble vakkert restaurert; med originale krystallkroner, silketapet og gullstøping, minner det om å spise i et kongelig palass. For å komplimentere matopplevelsen har Vinbaren en liste med mer enn 2000 merker og tilbyr mange av dem på glass. Den koselige kjelleren med 3 rom har glassvegger med samlingen av vin.

Midtpunktet i hotellet er spisesalen Palmehaven, som har vært et sted for feiring siden århundreskiftet. Palmehaven med sin ikoniske arkitektur og innredning gir elegante omgivelser til frokosten som serveres hver dag, i tillegg til Afternoon Tea og andre spesielle begivenheter.

Britannia Spa er det største i regionen, og er ideelt for en velværeferie. Nyt det oppvarmede bassenget, mineralbasseng, badstuer og infrarød hytte, eller nyt den omfattende behandlingsmenyen. Britannia ligger midt i sentrum, i gangavstand til attraksjoner, og tilbyr concierge-service og har en bil og sjåfør på staben. Kjæledyrvennlige rom tilgjengelig.