Baugsberget Fjelltopphytter

Baugsberget Fjelltopphytter

Drømmer du om å oppleve soloppgangen fra ei seng omkranset av naturens vakre farger, lyder og lukter? Du trenger ikke reise langt for å oppleve en helt unik bo- og naturopplevelse!

Midt i Nord-Østerdalen, på kanten av Baugsberget 800 moh., finner du tre unike, eksklusive fjelltopphytter med fantastisk utsikt over elvedalen, Alvdalsbygda og fjellene omkring.

Baugsberget Fjelltopphytter vil gi deg en særegen opplevelse med høy komfort og kvalitet som i kombinasjonen med naturen og utsikten legger til rette for rekreasjon. Samspillet mellom kulturlandskap og urørt natur gjør omgivelsene frodig, variert og spennende. Vi er opptatt av å gi deg en eksklusiv opplevelse av høy kvalitet, med fokus på ro og rekreasjon.

Vi sørger for at sengen er oppredd med nyvasket sengetøy (til sovesofaen vil dyner og puter være oppredd og klar til bruk), og at hytta er strøken og renvasket til du kommer. Utvask etter oppholdet slipper dere altså å tenke på.

Alt vil ligge til rette for at du skal koble av og kun nyte naturen og selskapet.

Det er ikke lov med hund eller andre kjeledyr på hyttene! 

Granstua:

Lunt plassert blant grantrær og blåbærlyng ligger Granstua.

Her kan du finne roen med vakker utsikt sørover elvedalen, over jorder og inn i fjellheimen.

Inntil dobbeltsenga har vi plassert store vinduer som gir deg følelsen av å sove ute. Her våkner man av at soloppgangen stryker over hodeputa og man kan nærmest kjenne at naturen klatrer opp i senga.

En sovesofa av høy kvalitet slås enkelt opp og gir hytta soveplass til fire personer.

Fjellstua:

Fjellstua står på et naturlig platå, på berget, med spesielt fin utsikt nordover elvedalen, i tillegg til panoramautsikten over bygda.

Når du våkner opp her kan du nyte den storslåtte utsikten nordover i elvedalen fra sengekanten. Panoramautsikten utover fjellbygda Alvdal er like stemningsfull natt som dag.

Trehytta har køyeseng og øvre og nedre køye har begge plass til to personer. Hver av køyene har hvert sitt vindu hvor man kan nyte utsikten og soloppgangen mens man sitter innpakket i dyna.

Toppstua:

På en høyde for seg selv, omkranset av lyng og furuskog, troner Toppstua

Trekk inn den klare fjelluften og nyt den fine utsikten over bygda og flere fjell- og seterområder.

Her kan du lene deg tilbake og følge med på livet i skogen fra morgengry til solen går ned i vest.

En sovesofa av høy kvalitet slås enkelt opp og gir hytta rom til fire personer.