Anne Kat Hærland – Don’t Panic! En guide til kunstig intelligens

Etter mange år borte fra rampelyset er den prisbelønte komikeren Anne Kat Hærland endelig tilbake for fullt, og til høsten kommer hennes nye solo-forestilling «Don´t Panic! En guide til kunstig intelligens».

Lørdag 9. november kommer hun til Røros, som er 1 av kun 5 stoppested på turneen og eneste show i Trøndelag!
Anne Kat har fordypet seg i kunstig intelligens i snart to år, og har opparbeidet seg omfattende kunnskap om temaet. Nå er hun klar til å dele sin fascinasjon og innsikt fra scenekanten på en måte som kun Anne Kat kan.

Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av – en uforglemmelig reise gjennom den fascinerende verdenen av kunstig intelligens, presentert med Anne Kats unike blanding av humor og skarp observasjon.
«Etter tusenvis av år med naturlig intelligens, var vi mennesker, ved inngangen til det 21. århundre, i ferd med å nå toppen av idiot-skalaen. Drevet av reality-TV, influensere og sosiale medier, virket det som om alt og alle bare ble dummere og dummere for hvert minutt som gikk. Naturlig stupiditet har hatt veldig gode levevilkår, veldig lenge. Kan kunstig intelligens endre på det?
'Don't Panic! En guide til kunstig intelligens' gir et underholdende innblikk i hvordan verden er i ferd med å endre seg. Fra vugge til grav, eller mer sannsynlig fra petriskål til opplasting i skyen. Og vet du hva som er det aller beste med kunstig intelligens? Det er nok til alle! Uansett om du er rik eller fattig, ung eller gammel, mann, kvinne eller noe imellom; du har ikke lenger en unnskyldning for å være dum!» kan Hærland fortelle.

Ikke gå glipp av denne unike og underholdende forestillingen – sikre deg billetter til «Don't Panic! En guide til kunstig intelligens» i dag!

——————————–
Nummererte sitteplasser
Dørene åpner: 18:00
Show start: 19:00
Arrangement ferdig ca: 20:15
Arrangementet har 18 års aldersgrense.

  Type
  Pris
  Kommentar
  Voksen595,00 Billetter
  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  09.11.2024

  09.11.2024

  19:00

  ---