Åfjord DreamDome

Åfjord DreamDome

– Glamping i hjertet av naturen

Velkommen til Åfjord DreamDome, hvor glamping når nye høyder og du kan sove midt i naturens omfavnelse. Våre unike Dreamdome tilbyr en spektakulær 360 graders utsikt, slik at du kan oppleve naturens skjønnhet fra alle vinkler.

Magiske netter under stjernene

Drøm deg bort i en komfortabel seng med sengetøy i myk egyptisk bomull, mens du lytter til naturens lyder utenfor. Hvem vet, kanskje et nysgjerrig dyr kommer nært for å hilse på? Våre domer er designet for å gi deg en opplevelse utenom det vanlige, der komfort møter natur.

Luksus i naturen

For å sikre at ditt opphold blir så behagelig som mulig, er domen utstyrt med en varmepumpe og aircondition, slik at du alltid har perfekt temperatur. Lystette gardiner for deg som ønsker å sove i mørket eller beskytte deg mot solen inne.

Et kjøleskap står til din disposisjon for å holde mat og drikke kaldt,  og du kan forhåndsbestille en deilig frokost for å starte dagen din på best mulig måte. Grill og bålpanne står klart ute på vår flotte terasse om du vil lage et nydelig måltid.

Par eller familie

Vår Dome har deilige stoler hvor du kan slappe av og nyte utsikten. Passer like godt for en familie på 4 som for et par. Eller kanskje er dere en liten vennegjeng?

Det er mulighet for å legge til opptil to ekstra senger, slik at det er plass til opptil fire personer i Domen.

En oase av fred og ro

Åfjord DreamDome ligger i rolige omgivelser med en nydelig utsikt. Ta en kort spasertur ned til strandlinjen, hvor du kan rusle langs stranden, lete etter krabber under tangen eller ta et forfriskende sjøbad fra badebrygga. Kanskje frister det med en kajakktur eller å padle på et SUP-brett?

Oppdag naturens skatter

Enten du ønsker å utforske kysten eller bare nyte stillheten, gir Åfjord DreamDome deg en unik mulighet til å oppleve naturen på nært hold. Kom og skap minner som varer livet ut.

 • Adgang /Tillgang
  • kun etter avtale
 • Aktiviteter
  • utendørs
 • Atmosfære
  • Eksklusiv
  • Romantisk