Opplevelser på Oppdal – 5 ting du bør få med deg

Oppdal byr på mange muligheter for å utfolde seg i det fri både for store og små. Her er tips om ting du bør få med deg på Oppdal i de snøfrie månedene.

7

Oppdal. Foto: Sigbjørn Frengen.

Home » Destinasjoner » oppdal » Opplevelser på Oppdal – 10 ting du bør få med deg

Oppdal. Foto: Marius Rua.

Sykling med GotnBike

Ønsker du noen helt spesielle dager på sykkelsetet, kan du bli med guidene i GoatnBike, stisykkelfirma med eget sætertun  i Oppdal. De tilbyr sertifisert MTB instruktør/guide (level 2), utleie av sti- og enduro sykler for barn og voksne. De tilbyr overnatting på en stemningsfull camp for stisyklister og bikepackere på tunet. Og ja, de har geiter på tunet!

Gondol med eller uten sykkel

Ta gondolen til Skjørstadtoppen 1125 moh i Oppdal Skisenter. Her kan du spise deilig pizza bakt i vedfyrt ovn i Midt-Norges mest høytliggende restaurant.
Fra toppen får du flott utsikt over sentrum og omkransende fjelltopper. Herfra kan du også ta videre turer i fjellet. Hvis du vil, kan du ta med sykkel i gondolen og sykle på stier ned til Oppdal sentrum igjen.

Les mer om gondoltur på Oppdal.

Oppdal. Foto: Marius Rua.

Oppdal. Foto: Marius Rua.

Lek deg med Opplev Oppdal

Planlegg en hel dag med aktiviteter i elva Driva eller høyt i en zipline. Guidene i  Opplev Oppdal har aktiviteter for hele familien og vennegjengen. Hver dag i sommer kan du bli med på raftingtur tilpasset din gruppe med mulighet for klippehopping og en dukkert i elva hvis du føler for det.
I Villmarksleiren blir du møtt med utfordringer i ei aktivitetsløype, i samme område finner du også Oppdal Zipline Park, med hele 8 wire over elva.

Les mer på oppdal.com.

Ut på tur

Spenn på deg turskoa fra sentrum og gå fra asfalt til godt merkede stier i skog og fjell. På Oppdal finner du lett tilgjengelige toppturer merket fra Turistkontoret i sentrum. Velg mellom enkle turer til lange toppturer med panoramautsikt over sentrum og fjellheimen. Kanskje velger du å ta med telt og primus?

Les mer på oppdal.com

Oppdal. Foto: Marius Rua.

Oppdal. Foto: Sigbjørn Frengen.

Moskussafari

Bli med på en spennende og eksklusiv opplevelse. Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den mektige moskusen. Oppdal Safari guider deg trygt fram til utkikkspunktet

you may also like

Vinter

Vinter

Oppdag vintergleder i Trøndelag med våre tips. Finn lokale aktiviteter og vinteropplevelser. Planlegg din trønderske vinter med nøkkeltips fra oss.

les mer