Jentetur med et snev av luksus

Trondheim er det perfekte reisemålet for deg som vil ha i pose og sekk. Med Britannia Hotel som base, et utall kunstgallerier, mange shoppingmuligheter og avslappende spa, er det mye å glede seg over. La oss vise deg hvordan du kan nyte hvert øyeblikk av denne helgen med venninnene dine.

7
foto: midtbyen

Overnatting på Britannia Hotel

Å bo på Britannia Hotel er en opplevelse i seg selv. Britannia er kjent for luksus og eleganse, og tilbyr førsteklasses service. Sjekk inn på et av de vakre rommene eller book en suite hvor dere bor sammen. Her blir dere virkelig skjemt bort!

Foto: dreyer hensley

foto: marius rua

Utforsk kunstverdenen

Start helgen med å utforske Trondheims ulike gallerier og kunstmuseer. I bykjernen ligger det en rekke kunstmuseer og gallerier. Ta en kort spasertur til Trondheim kunstmuseum og oppdag en imponerende samlinger av norsk og internasjonal kunst.

K.U.K Kjøpmannsgata Ung Kunst, et moderne galleri med fokus på å vise unge kunstnere. Etter en rundtur i utstillingene anbefaler vi en lunsj på Gubalari som ligger i samme bygg. Kunst, mat og litt godt i glasset går alltid bra sammen!

Vil dere oppleve flere mesterverk, kan der sjekke ut disse galleriene:

  Trondheim har også masse spennende gatekunst, en perfekt måte å bli kjent med byens krinker og kroker. Visit Trondheim har laget et «skattekart» over gatekunsten i byen!

   

  Shopping i Trondheims eksklusive butikker

  Ingen jentetur er komplett uten litt shopping, og Trondheim skuffer ikke når det gjelder eksklusive butikker og gode shoppingopplevelser. Ta en tur rundt i byen og utforsk bruktbutikker, interiørbutikker og finere klesbutikker. Her er et lite knippe butikker vi tenker jentegjengen vil sette pris på:

   

  Foto: midtbyen

  foto: marius rua

  Bobler, mocktails og cocktails

  Etter en lang dag med shopping kunst og kultur, er det kanksje på tide med en tur til Britannia Bar. Her kan dere nyte et glass champagne, mocktail eller en signaturcocktail, alt etter eget ønske. Slapp av i den elegante atmosfæren mens dere ser tilbake på alle de fine opplevelsene dere har hatt sammen gjennom dagen.

  Nå er det på tide å utforske Trondheims natteliv.  Her er et bittelite utvalg av byens mange barer og utesteder:

  Velvære på Britannia Spa

    Avslutt gjerne helgen med total avslapning på Britannia Spa. La dere skjemme bort med en behandling eller massasje. Nyt fasilitetene som inkluderer basseng, badstue og dampbad. Ta dere tid til å slappe av og nyte øyeblikket mens dere lader opp til hjemreise og hverdagen.

     

    Du liker kanskje også

    Museene Arven

    Museene Arven

    Fem unike og vidt forskjellige museer er samlet under Museene Arven. Sine særegenheter til tross – alle de fem museene er utgangspunkt for dialog, samtaler og refleksjon. På hver sin måte får museene oss til å tenke over det som har vært, dagen i dag og hva fremtiden bringer.

    les mer
    Se verden med nye øyne i Trøndelag

    Se verden med nye øyne i Trøndelag

    Trøndelag vokser som kulturarena, med en kunstnerisk kvalitet, bredde og formidling i rivende utvikling. I våre gallerier og museer står opplevelsene i kø for den kunstinteresserte!

    les mer