Glamping i Trøndelag

Vil du finne roen og nyte Trøndersk natur? Det får du garantert med glamping – en elegant kombinasjon av luksus og friluftsliv. Her kan du få du det trønderske landskapet på nært hold i unike omgivelser. Trøndelag bugner av steder hvor du kan glampe, her er noen!

7
glamp skorovatn FOTO: ellen homstad

Overnatter du på Arctic Dome Namdalen får du en blanding av luksus og villmark. Sleng deg ned i senga og nyt utsikten gjennom panoramavinduene. Her kan du nyte seterlivet både på vinteren og sommeren. Er du heldig kan du få oppleve magien av nordlyset fra domen også!

Les mer om Arctic Dome Namdalen her!

Foto: Arctic Dome Namdalen

foto: Røros Arctic dome

Røros Arctic Dome

Med himmelen som tak midt ute på den fantastiske Rørosvidda finner du Arctic Dome Røros. Her kan du bestille lokalmat rett på døra, mens du nyter den vakre naturen, kanskje fra badestamnen rett utenfor!

Les mer på Røros Arctic Dome!

Wild River Glamping

Ved elvebredden i Driva på Oppdal finner du Wild River Glamping. Dette glamping-stedet gir deg muligheten til å koble av med elva rennende rett utenfor døra. Våkn opp til lyden av rennende vann, nyt privatlivet og finn roen.

Les mer på Wild River Glamping!

foto: wild river glamping

foto: ellen homstad

Glamp Skorovatn

Glamping på sitt beste! På Glamp Skorovatn har du utsikt utover det langstrakte landskapet i Namdalen. Med perfekt blanding av glamorøs camping og naturskjønn beliggenhet, er dette stedet et paradis for de som ønsker å koble av.

Les mer på Glamp Skorovatn!

Treetop Ekne

På Treetop Ekne kan du velge mellom flere forskjellige overnattingsalternativer, her får du alt fra luksuriøse tretopphytter til Svevecamp som gir deg en opplevelse utenom det vanlige. Dette stedet er perfekt for de som søker en romantisk tilflukt eller en familieferie i naturen.

Se mer på Tretopp Ekne!

foto: treetop ekne

Tips for Glamping i Trøndelag

  1. Pakkeliste: Husk å ta med varme klær, selv om du bor i luksuriøse omgivelser. Været kan være variabelt, spesielt om kvelden.
  2. Aktiviteter: Utforsk lokale turløyper, delta i guidede turer eller nyt lokale matopplevelser for å få mest mulig ut av oppholdet. Sjekk destinasjonene sine sider!
  3. Booking: Sjekk tilgjengelighet og book tidlig, spesielt i sesongene med høy etterspørsel.