© Wil Lee-Wright

Ringve Musikkmuseum – et eldorado for musikkelskere

Lukk øynene og drøm deg bort til lyden av musikkinstrumenter fra hele verden…

Ringve Musikkmuseum er Norges nasjonale museum for musikk og musikkinstrumenter og er et eldorado for musikkelskere! Her finnes en stor internasjonal samling med mer enn 2000 musikkinstrumenter. Museet er plassert i bygninger fra fire århundrer, som ligger vakkert plassert på en høyde omkranset av den frodige Ringve botaniske hage.

Nå kan du oppleve utstillingen «Beethoven Factory», som er en nyskapende utstilling fra Paris, spesiallaget for Ringve Musikkmuseum. Her byr vi på mye, bl.a. en imponerende filminstallasjon, en digital jukeboks og spennende interaktive elementer. Oppdag Beethovens fantastiske musikk på nye måter! 

I den nye utstillingen Lydspor – instrumentgalleriet på Ringve, kan du utforske museets rike samling og relasjonene mellom mennesker, instrumenter og musikk.

På Ringve tilbyr vi en rekke musikalske aktiviteter for små og store. Bli med på barneomvisning i museet og prøv å spille på ulike instrumenter i Musikkhagen. Hele familien kan få med seg den musikalske kulturstien ute i parken. Kanskje dere vinner en premie!

Avrund gjerne besøket med ferskt bakverk i Cafe Victoria og en runde i den fristende museumsbutikken.

Se mer info på www.ringve.no om tilbudet vårt, arrangementer og smittevernregler. 

  Type
  Pris
  Kommentar
  Barn u 15 år0,00 Fri entré
  Honnør/student140,00 Billetter
  Voksen160,00 Billetter
 • Avstand
  • Flyplass
  • Tog
 • Spesial
  • Booking