Young Fogertys

Norges feteste Creedence Clearwater Revival tributeband

Young Fogertys spiller kun låter av Creedence Clearwater Revival. Hvorfor i all verden gjør de det?
Vokalist og gitarist, Ole Petter Andreassen, forteller:
"Jeg fikk min første vinylplate da jeg var fire år gammel. Albumet het "Cosmos Factory" og var av Creedence Clearwater Revival. Den står fremdeles for meg som verdens aller beste album, og jeg var heldig nok til å få et fantastisk forhold til hele katalogen til dette fantastiske bandet FØR jeg ble gammel nok til å gå på pub og høre den ene etter den andre trubaduren ødelegge denne enorme musikalske skatten på kassegitar. Verdens beste vokalist og låtskriver leverte helt utrolige ting på de få årene bandet eksisterte, og det er en sann glede å få være med å presentere disse fantastiske låtene slik de bør og skal spilles".

Young Fogertys har spilt sammen i 17 år. De har gledet publikum på små og store festivaler og klubbscener i Norge siden deres første konsert på Quartfestivalen i 2006. Bandet har også gjort flere lengre turnérunder i
Europa , deriblant Benelux-landene. Young Fogertys spiller sine egne favorittlåter, som strekker seg fra hits som "Fortunate Son", "Proud Mary" og "I Put A Spell On You", til "glemte" perler som "Effigy", og
"Walk On the Water".
Medlemmene i bandet har flere tiår med erfaring bak seg som musikere. Det finnes knapt steder i Norge dissegutta ikke har spilt. De meget rutinerte musikerne har et strengt fokus på detaljene for å være så tett opp mot originalen som mulig, og leverer ett forrykende show basert på live-energien Creedence Clearwater Revival hadde som trio på slutten av karrieren. Særlig albumet "Live In Europe" er et must i så måte!
Young Fogertys vil garantert gi deg en opplevelse du sent vil glemme, og en kveld med det beste fra Creedence Clearwater Revival på en måte du aldri før har opplevd i Norge.

Aldersgrense 20 år
Kun ståplasser
Dørene åpner kl.20:00
Konsertstart kl.21:00
Ledsager: En ledsager mot ledsager bevis gratis.
HC: Begrenset antall rullestolplasser
Servering: Alle rettigheter

For mer info se: https://www.kafeskuret.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  03.08.2024

  03.08.2024

  21:00

  Kafe Skuret