Young Fogertys

Norges feteste Creedence Clearwater Revival tributeband

Young Fogertys spiller kun låter av Creedence Clearwater Revival. Hvorfor i all verden gjør de det?
Vokalist og gitarist, Ole Petter Andreassen, forteller:
"Jeg fikk min første vinylplate da jeg var fire år gammel. Albumet het "Cosmos Factory" og var av Creedence Clearwater Revival. Den står fremdeles for meg som verdens aller beste album, og jeg var heldig nok til å få et fantastisk forhold til hele katalogen til dette fantastiske bandet FØR jeg ble gammel nok til å gå på pub og høre den ene etter den andre trubaduren ødelegge denne enorme musikalske skatten på kassegitar. Verdens beste vokalist og låtskriver leverte helt utrolige ting på de få årene bandet eksisterte, og det er en sann glede å få være med å presentere disse fantastiske låtene slik de bør og skal spilles".

Young Fogertys har spilt sammen i 16 år. De har gledet publikum på små og store festivaler og klubbscener iNorge siden deres første konsert på Quartfestivalen i 2006. Bandet har også gjort flere lengre turnérunder i
Europa , deriblandt Benelux-landene. Young Fogertys spiller sine egne favorittlåter, som strekker seg fra hits som "Fortunate Son", "Proud Mary" og "I Put A Spell On You", til "glemte" perler som "Effigy", og
"Walk On the Water".
Medlemmene i bandet har flere tiår med erfaring bak seg som musikere. Det finnes knapt steder i Norge dissegutta ikke har spilt. De meget rutinerte musikerne har et voldsomt fokus på detaljene for å være så tett opp mot orginalen som mulig, og leverer ett forrykende show basert på live-energien Creedence Clearwater Revival hadde som trio på slutten av karrieren. Særlig albumet "Live In Europe" er et must i så måte!
Young Fogertys vil garantert gi deg en opplevelse du sent vil glemme, og en kveld med det beste fra Creedence Clearwater Revival på en måte du aldri før har opplevd i Norge.

Omtale:
«Young Fogertys består av tre av norsk rocks mest turné-lutrede musikere, med virke i flere store band. Og så til det
rockeksistensielle spørsmålet; Var CCR noensinne så bra som Young Fogertys er?»

Tom Skjeklesæter, Halden Arbeiderblad
«Bandet er kjent for å løfte den ellers noe ihjelspilte musikken til John Fogerty opp til et nytt nivå, noe som har gjort dem umåtelig populære og skaffet dem spillejobber i flere land. Young Fogertys, med femtenårsjubileum i år, leverte så det holdt.»

Christine Nevervik, Telemarksavisa
«Med Young Fogertys er det ikke vanskelig å tenke seg at man er 45 år tilbake i tid. Originalbandet hadde mange uttrykk, rock,psycedelia, blues, country. Alt gjenfortalt fortreffelig iav hengivne musikere. 100 minutter ren nytelse!»

www.kandusi.no

Medlemmer:
Ole Petter (Ollis, El Doom) Andreassen. Gitar, vokal (Black Debbath, Thulsa Doom)
Håvard Takle Ohr: Trommer (Kvelertak, El Cuero )
Morten Lunde: Bass, vokal (The Mormones, Kosmic Boogie Tribe)

Inngang kr 250.- + gebyr på Hoopla
Inngang kr 300.- i døra
Aldersgrense 20 år

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  16.03.2024

  16.03.2024

  22:30

  23:55

  Kulturscenen Vårt Hjem, Steinkjer