Trang Fødsel

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel.
Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.

Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet.
De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen.
Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke.
Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd.

Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister.
I begynnelsen av 2018 var han gjest i TV-programmet «Hver gang vi møtes», og har vært et av landets mest turnerende band siden.
Trang Fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av svaberg, solkrem og saltvann, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry.

Sommeren blir bare ikke den samme uten.
Ikke vinteren heller, forsåvidt.

Aldersgrense 20 år
Kun ståplasser
Dørene åpner kl.20:00
Konsertstart kl.21:00
Ledsager: En ledsager mot ledsager bevis gratis.
HC: Begrenset antall rullestolplasser
Servering: Alle rettigheter

For mer info se: https://www.kafeskuret.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  29.06.2024

  29.06.2024

  21:00

  Kafe Skuret