© The Impossible Green

The Impossible Green // Konsert

The Impossible Green slipper albumet «In Technicolor» og reiser i den forbindelse på norgesturné våren 2024. Da er det stas at kvartetten fra Trondheim besøker Røros for første gang.

Bandet, som omtales av Adresseavisen som «Trondheims beste band», har siden oppstarten i 2018 utviklet seg som et av de mest spennende rockebandene i landet, i et musikalsk landskap mellom americana og powerpop.

Med et velutviklet samspill, insisterende energi og enorm spilleglede er The Impossible Green et svært engasjerende liveband.
Sjekk ut hvordan bandet høres ut live her:
https://www.youtube.com/watch?v=q7F7cIT2Bsw

——-

The Impossible Green debuterte med singelen «You Do You» i 2020, etterfulgt av «The Impossible Green EP» samme år. I 2022 samlet de EP og singler i albumet «Watching the Blue», og i 2024 kommer endelig albumet «In Technicolor». Bandet har spiltpå en rekke festivaler og klubbscener i Norge, og legger ut på en lengre norgesturné i tillegg til å spille på Trondheim Calling i 2024.

Albumet «In Technicolor» er spilt inn i Nyhavna Studio i Trondheim med produsent Brynjar Takle Ohr. Det er mikset av Øystein Frantzvåg og mastret av Karl Klaseie i Øra Mastering. Albumet gis ut på Westergaard Records og alle konserter bookes av Polar Artist.

The Impossible Green består av:

Mathias Angelhus
Johannes Konstad Brevik
Markus Margido Drazkowski Teksum
Adrian Ahtola

https://orcd.co/carnivorousarms
https://open.spotify.com/artist/2psF6l9usXt1CYq0hQaNyh
https://www.instagram.com/theimpossiblegreen/
https://www.facebook.com/theimpossiblegreen

  Type
  Pris
  Kommentar
  Barn0,00 Billetter
  Voksen100,00 Billetter
  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Torsdag

  23.05.2024

  23.05.2024

  20:00

  21:30

  ---