© STORM + Centrum

STORM + Centrum // Konsert

Vi er klar for en ønskereprise fra fjorårets høydare når det blir konsert med STORM og Centrum på Ungdommens Hus Røros lørdag 1. juni kl. 20.00!

Den 15 år gamle metalcore-stjerna STORM har fått mye oppmerksomhet for sitt banebrytende talent, og nylåta «Die Young» hadde premiere på Lindmo i april. Konserten på Røros er siste stopp før STORM og bandet spiller på en av Europas største rock- og metalfestivaler, Download Festival i England.

Indierock-kvartetten Centrum fra Trondheim jobber for tiden med å gjøre ferdig sin første EP med egne låter. Bandet spilte nylig for fullsatt sal på Nattrock-arrangementet som ble arrangert av Kultursenteret ISAK.

Kom på Ungdommens Hus Røros og bli med på en herlig konsertaften i metallens og rockens tegn!

——-

STORM

STORM er igjen klar med ny musikk, og låta som har fått tittelen "Die Young" viser STORMs enestående evne til å smelte sammen ulike sjangre på en nyskapende og treffende måte. "Die Young" hadde premiere på Lindmo allerede før påske og låta ble sluppet i april.

"Dette breakdownet er kanskje det tyngste jeg har gjort hittil, og det passer låta perfekt" deler STORM. Han påpeker at teksten sier: " I will dance, dance, dance till the day that I die" og sier med glimt i øyet "Moshpits er vel en slags dans, ikke sant?"

STORMs talent og musikk har allerede spredd seg rundt i verden. Singelen "House of Cards" tok internett med storm og fikk flere millioner visninger på sosiale medier. Flere virale videoer senere har STORM samlet en stor følgerskare på TikTok, noe som viser hans evne til å nå ut og skape fans og publikum fra hele verden.

STORMs suksess strekker seg utover sosiale medier. Han skapte nylig overskrifter da han ble booket til en av Europas største rock- og metalfestivaler Download Festival, hvor han skal spille sammen med navn som Queens of the Stone Age, Fall Out Boy, Sum 41 og Avenged Sevenfold. Dette er heller ikke første gangen den unge stjernen spiller på store scener, og han har tidligere spilt på anerkjente festivaler som Summer Breeze Open Air i Tyskland og Tons of Rock, samt turneert Norge rundt med Eurovision aktuelle Gåte.

Anmeldere har hyllet STORM som en fremadstormende visjonær. Distorted Sound Magazine (UK) trekker frem hans tydelige lydbilde og upåklagelige produksjonskvalitet, og på lignende vis anerkjente Gaffa (NO) ham som et vidunderbarn innen den norske metalscenen, og en kraft å regne med fremover.

Bare 15 år gammel fortsetter den norske metalcore-sensasjonen STORM å fange publikum med sin sjangerutfordrende musikk.

https://www.facebook.com/jointhestorm
https://www.instagram.com/join.the.storm/

——-

Centrum

Bandet Centrum holder til i Trondheim. De spiller eget skrevet materiale som best kan beskrives som alternativ rock/indie. Med tydelige nikk til band som Weezer, Green Day, Oasis med flere. Centrum har spilt på flere scener i Trondheim allerede, og fylte lokalet på ISAK i Trondheim for andre året på rad på Nattrock nå nylig. De er ute med 4 låter på strømmingstjenestene, de fleste har fått gode strømmetall. Bandet jobber nå med sin første EP.

Centrum består av fire 16-18 år gamle gutter. De frontes av bandets låtskriver Buster Løvdal Waagø (vokal, gitar), mens Jakob Moe spiller gitar, Silas Løvdal Waagø trakterer bassen, og det er Peder Klæboe som hamrer løs på trommene. Bandet besøkte Røros og Ungdommens Hus også i fjor.

https://www.facebook.com/band.centrum
https://www.instagram.com/officialcentrum/

  Type
  Pris
  Kommentar
  Barn0,00 Billetter
  Voksen100,00 Billetter
  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  01.06.2024

  01.06.2024

  19:00

  21:00

  ---