Spinning Wheels Band tilbake på 3B

«Spinning Wheels Band kommer tilbake til Café 3b! Sist de var her – kvelden før de varmet opp for Brad Paisley på Festningen i 2022 – ble det fullt hus og stormende jubel! Mange fra Paisleys band og crew var på plass både på scenen og i publikum. Rett og slett en kveld for historiebøkene! Denne gangen blir det «kun» bandet – men det holder absolutt i bøtter og spann!
Spinning Wheels Band låter tett og tøft – med det ene beinet godt planta i rocken og det andre solid inne i countryland. Bandet har vært en gjenganger på de store festivalene rundt i landet de siste årene, og har også vært i Nashville og Chicago og spilt. Spinning Wheels Band er også kjent for å ha varmet opp for Brad Paisley flere ganger siden 2017 – senest altså sommeren 2022 i Bergen og Trondheim.
Karismatiske frontfigurer – samt flerstemt vokal og fremragende instrument-håndtering – har gjort bandet til live-favoritter! Bandet er kjent for å skape liv – og å spille lange konserter – rett og slett fordi de koser vettet av seg på scenen! De spiller egne låter, samt et utvalg låter fra sine favorittartister. Repertoaret gjenspeiler en stor kjærlighet til amerikansk kultur, biler, og landsbygda – og såklart også universelle temaer som kjærlighetstrøbbel og daglig slit.

Bandet har flere låter ute på de fleste musikk-strømmetjenestene.
Bandet består av Stian Bakka – gitar og vokal, Tom Runar Aasen – gitarer og vokal, Ole Roy Bendiksen – bass, og John Terje Johnsen – trommer.»

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  30.08.2024

  30.08.2024

  21:00

  23:00

  Cafe 3B